Mennyire nehéz a koreai nyelv? Hol tanulhatnék koreaiul a neten? Elsősorban az írás érdekel.
,,The Rosetta Stone"
ez egy nagyon jó program amivel lehet akármilyen nyelvet tanulni, én japánt tanulok ezen és eléggé jól megy :)
egyébként hallottál már koreait? :DD tök murisan beszélnek xD viccesebb mint a kínai xDDD
Igen hallottam. Néztem koreai tvműsort, bár leginkább a koreai popcsapatok videóklipjeit és fellépéseit nézem. Szóval nagyon is jól tudom, hogy milyen a koreai nyelv.
A programot köszi, majd utánanézek.
Torrenten nem nagyon találom a programot, csak egyet, de oda negatív commentet írtak.
Te honnan szerezted meg?
A koreai olyan, mint a japán, vannak közös szavak és közös kanjik/hanják.
A nyelvtan is hasonló, csak a koreaié egy cseppet bonyolultabb. Cserébe a koreai írás egyszerűbb.
A koreai kiejtése nehezebb. A két nyelv kb. egy súlycsoport, a szabályok a koreaiban bonyolultabbak, a magolás több a japánban.
apám töltötte le, valószínűleg valami torrent oldalról xD
egyébként a japánban alig van magolás :D
az a világ egyik leglogkusabb nyelve! :D
tegnap 19:04
Nyilván a kanjik alakja mind logikusan következik a jelentéséből vagy a kiejtéséből. Hát persze, a japánban niiiincs magolás, a japán naaagyon logikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!