Ki mennyi idő alatt jutott el x nyelvből a középfokúig, és mennyit készült rá? Mennyi erőfeszítést fektetett bele? Meg milyen nyelvből volt ez?
Én németből tavaly márciusban kezdtem el tanárhoz járni, de 2000 óta tanultam az iskolában, bár ugye az 0-val egyenlő. :)
Heti 2x jártam 1 órát, nem mondanám, hogy különösebben megerőltettem magam. Átlagban olyan napi 1 órát készültem itthon. Most áprilisban voltam nyelvvizsgázni és elsőre meglett.
Ez attól is függ, hogy milyen jó a nyelvérzéked,milyen gyorsan maradnak meg benned a szavak...szereintem keress fel egy tanárt, vegyél tőle egy órát és megmondja,hogy hogyan állsz, még mennyi kéne.
Ja persze ha még el sem kezdted, akkor ez nem jó tanács...:)
7 év angol tanulás ami úgy nézett ki hogy az első 1-2-3 évben kb semmit nem tanultunk mert alsósok voltunk szal a rendes angol tanulásom igazából kb 4-5 év volt és most fogok középfokúzni
soha nem tanultam angolt mégis ragadt rám
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!