Mennyi idő kell, hogy eljussak olaszból a középfokúig?
Figyelt kérdés
2010. febr. 28. 20:59
2/9 A kérdező kommentje:
Nyáron magamtól tanulnám az olaszt,szeptembertől mennék faktra és leraknám az előrehozott emelt szintű érettségit olaszból,így megkapnám a középfokút.
2010. febr. 28. 21:09
3/9 anonim válasza:
tehát akkor ezelőtt még nem tanultál olaszt, ha akarnál nyártól? De amúgy én gimiben kezdtem, első két évben heti 4 órám volt, utána mentem faktra és 11. évvégre meglett a középfokum.
4/9 anonim válasza:
Ez nagyon jó ötlet. Én spanyolt tanultam, de az nagyon hasonló az olaszhoz tanulás szempontjából is, szóval arról tudok mondani: kéttannyelvűben napi 4-5 spanyolom volt, így 7-8 hónap után már mindenki beszélt szinte középfokon. Szóval ha aktívan foglalkozol evvel, akkor sztem lehetséges neked is ennyi idő alatt az olasz.
5/9 anonim válasza:
Kb. 500 óra elvileg. Ha tudsz már egy rokon nyelvet (pl. francia), akkor 200-300 óra.
6/9 A kérdező kommentje:
Már 10.-es vagyok,9.-től tanulom az olasztt.
2010. márc. 1. 18:57
7/9 anonim válasza:
Én két tanéven át heti három, majd további két éven át heti öt órában tanultam iskolai órákon belül. Plusz három hónapig még heti egy óra külön, tanárral. És megvan.
8/9 A kérdező kommentje:
Grat. hozzá.:)
2010. máj. 1. 23:58
9/9 anonim válasza:
kösz. igazából példa akart lenni. légy szorgalmas és menni fog, akár ennyi órából is. megéri. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!