Van kb 1 évem, hogy eljussak az Angol középfokúig. Hogy csináljam?
rengeteg tanulás, feküdj rá napi szinten. sok angol nyelvű filmet nézz, hasznos ha angolul nézed és van angol felirat is plusszba. ez a szótanulást és beszédkészséget fejleszti. neten vedd fel a kapcsolatot valakivel angolul :)
könyvtárból ki tudsz olcsón kölcsönözni nagyon jó nyelvkönyveket, cd-ket. internet dögivel van angol tesztekkel, nyelvtannal meg mindennel.
iratkozz fel hírlevelekre, ahol minden nap küldenek feladatokat pl. www.5percangol.hu
ne ess kétségbe, hogy nem telik tanfolyamra, magadtól is nagy sikereket érhetsz el, csak szorgalom és kitartás kérdése. én is így csináltam.
Ahogy én csináltam: napi szinten kell használni a nyelvet. Az Internet korában ez közel sem lehetetlen. :) Egyrészt ha valami dolog érdekel, tessék neten minél több angol nyelvű leírást általad kedvelt témákról, és ess neki! :P Az eleje eléggé nagy kínlódás lesz, sok dolgot első nekifutásra nem fogsz megérteni, de nem szabad feladni. :)
Aztán sokat segít, ha mondjuk van egy angolul tudó levelezőtárs. HA már internet, myspace.com, tagged.com, interpals.net. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!