1fogalmazást kéne írnunk holnapra németből, de sajna nem vagyok jó németes és nem is tudok jól fogalmazni. Le tudná nekem ezt valaki fordítani?
1 fiúnak az uticélját kellene megírni.
A szöveg a következő lenne amit le kéne fordítani:
Az úti célod Franciaország lenne.Első nap megismerkednél a családdal akihez költözöl.Délután a család megmutatná neked az országot.Másnap az Eiffel tornyot néznétek meg és az ország nevezetességeit.Azután a Pisai ferdetorony lenne az állomásotok.Meg kóstolnátok a specialitásokat.Az utazás során megismered az ottani kultúrát.utolsó napodon pedig egy jót bulizhatsz az ott szerzett barátaiddal.Jó szórakozást!
Előre is nagyon köszönöm :)
Szerintem nem azt kérd meg, hogy fordítsa le, aki már amúgy is tud, nekünk nincs szükségünk gyakorlásra.. Igenis kűzdj meg vele, mert abból tanulsz. Próbáld meg annyira egyszerű mondatokkal, ahogy csak tudod..használd a szótárt. Ha most lefordítom neked én vagy más, akkor sosem jutsz előrébb..és a nyelvek pedig fontosak.
És most nevezz kegyetlennek, bunkónak, és pontozz le nyugodtan...aztán meg gondoljarra, hogy én megdolgoztam érte, és most gyönyörűen tudok. És ha gyakorolsz, te is fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!