Hogyan kell angolul megadni a címemet?
Keresztnév Vezetéknév
19 Virág utca
Nyíregyháza
H - 4400
Hungary
Elolvasni el fogják tudni. Attól, hogy angolok, nem egy erődben élnek évezredek óta. Egyébként miért olvasgatnák? Örülnek, hogy levél jött, oszt' kész.
És ha neked Bistriţa-Năsăud-ból, Côte-d'Or-ból, Haute-Saône-ból vagy Vyšné Ružbachy-ból jön levél? Ott vannak az ékezetek, ugye? :)
Gondoltam ha valahol fölveszik az adataimat és nem csak Ctrl+C - Ctrl+V-vel teszik.
Vagy válaszolnak és nyomtatva írják a borítékra a címem. Vagy a lapra írják a címem és olyan átlátszó részű borítékban jön, mint a számlák általában.
Vagy e-mailben válaszolnak, de mivel hivatalos levél, feltüntetik rajta az adataimat.
Ezek jutottak először eszembe hirtelen. De majd akkor ők eldöntik, hogyan akarják írni. Németországból már kaptam levelet. Azon mindent csupa ékezet nélkül írtak, pedig ékezetekkel adtam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!