Hogyan tanuljak angolt 3 hónap alatt?
Szia!
Én most készülök felsőfokúra, vannak anyagaim is a gépen és ha gondolod nagyon szívesen segítek, ha nem értesz valamit, nekem sem árt a gyakorlás.
Írj egy privát üzenetet és majd megbeszéljük a többit. ;)
Másodiknak:
Azért nem regisztrálok, mert minden adatomat elkérik és nemtudom, h valós e az oldal vagy csak adatlopók.
Én a helyedben vennék egy angolkönyvet és átvenném az összes anyagot ami benne van, és tisztességesen megtanulnék belőle mindent. Ha ügyes vagy, megcsinálhatod 3 hónap alatt :)
Nekem a gépben vannak mindenféle angol könyvek pdf-ben, ha érdekel, vagy tudok pár oldalt ahonnan lehet letölteni :)
www.englishtips.org
www.uz-translations.net
Sok sikert a nyelvtanuláshoz :)
Kössz, de az oldalak teljesen angolul vannak és én még nem tudok angolul, épp ezért akarok angolul tanulni.
De azért még egyszer kösz.
fent a keresőbe beírod a könyv címét, és kikeresed.
Pl. New Headway Beginner
(beginner azt jelenti kezdő, mindig ebből a szóból indulj ki, és megtalálod azt ami neked kell)
Azt írtad, hogy valamit azért tudsz angolul, szóval ezekből kiindulva biztos megtalálod azt, ami neked kell :)
Most néztem meg pár oldalt headwayből, egész könnyűnek tűnik, sztem próbálkozz meg azzal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!