TELC-nél hogy kell megírni a rövid levelet? (angol). Nem igazán értem hogy szituáció nélkül hogy kell. valaki elmagyarázná?
pl:
LETTER WRITING
You have two different tasks to choose from.Decide quickly whick letter you are going to write as you only have a total 30 minutes to complete the task.
1.A letter of Complaint
or
2.A letter asking for more information
a kettő közül lehet választani. Ugyebár érettséginél adnak egy szituációt h nemvagy megelégedve mondjuk a szállásoddal , de itt nincs semmi...miről irjak panaszlevelet , és a második opció számomra még érdekesebb h miről kérjek több információt .. ezt én találom ki v mi???
nagyon nem értem :S
Van szituáció.
Nézzd meg a mintafeladatsort. Vagy információt kérsz, és akkor ott a szitu, hogy a nyelviskoláról, vagy panaszkodsz, és akkor meg a következő szitut kell nézni, a videosat, vagy mit...Legalábbis én így értelmezem.
1 levelet kell írni
a vizsgán 2 téma közül választhatsz, és mindig van hozzá szituáció
márc.5.-én megyek, pár levelet már megírtam csak tudom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!