Szerintetek ezek közül melyikek a legjobb könyvek (német)?
Start! NEU
Tangram aktuell
Schritte International
Magnet Deutsch
Lazán németül
Themen aktuell
Nekem csak középfokú nyelvvizsga kellene. Inkább kommunikatívat szeretnék, mert később németül is kell beszélnem a munkahelyen. Milyen könyvet használjak mellé (ha egyáltalán kell)?
Tangram aktuell
Schritte International ez a kettő a legjobb
Én szerintem a Start egy kaki,én nagyon nem szerettem belőle tanulni,bár nekem azt mondta egy német tanár hogy azért jó egy pár német könyven átrágni magad,mert mindegyik más felől közelítti meg a nyelvtant és mindegyik más léptekben halad.Kezdésnek nem rossz a START,de ha válaszhatsz,akkor inkább azt ne!
Én most a Tangrammra tértem át a startról,nekem személy szerint jobban tetszik,bár egy hátránya van,nem túl nagy a szókincse!De amúgy jobb mint a Start!A lazán németül viszont a legjobb könyv,legalábbis nekem!Abból tudsz egydül is tanulni.Én a Tangram mellé azt használom itthon és abból ad a tanárom is házi feladatot.Szóval én azt a kettőt ajánlom együtt,a tangram és lazán németül.A lazán námetülbe nagyon sok feladat van és a nyelvtant is egyszerüen magyarázza,de inkább feladatokra megy rá,mig a tangram mélyebben belemegy a nyelvtanba!Szval ha tudod,akkor ebből a kettöből dolgozz,mert nekem nagyon beváltak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!