Melyik a legjobb német nyelvkönyv? Melyiket ajánlanád?
Attól függ mihez kell,
nyelvtanhoz és gyakorláshoz ez a legjobb, ebből tanár nélkül is meg tudod tanulni a nyelvtant: [link]
Német nyelvtani abc (Maklári Tamás)
Rigóutcai írásbeli nyelvvizsgához a padlás kiadó könyvei, és az origo-s könyvek mind jók, mindig változnak úgyhogy nem tudok pontos címet adni.
Ha szóbelihez kellene ahhoz nincs kimondottan jó könyv, de nekem ki vannak dolgozva a témák, ha kellenek írd a kommentedbe hogy kell, és engedélyezd az e-mail küldést és elküldöm.
Köszi a választ!De hol tudom engedélyezni az email küldést?
Amúgy én most a tangramból tanulok,de megmondom öszintén,nem nagyon vagyok vele megelégedve,nagyon nyögvenyelős egy könyv,legalábbis számomra!Arról van valami tapasztalatod,mármint a tangramról?Amúgy nekem is megvan a Maklári féle lazán németül,de abból nem nagyon akar taníttani a tanár,nem tudom miért.Pedig nagyon dicsérik azt a könyvet!
akkor írj nekem e-mail-t
am nem ismerem azt a könyvet, de amit ajánlottam az jó
(első)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!