Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szerintetek melyik a legjobb...

Szerintetek melyik a legjobb német tankönyv?

Figyelt kérdés
ami szerinted már csak egy kicsit is jó, azt írd le légyszives!
2011. jan. 4. 17:01
 1/4 anonim ***** válasza:

attól függ kinek? kezdőnek? haladónak? gyereknek? felnőttnek?

a Themen egész jó, nincs túlcsicsázva, de megtanítja, amit kell, de azért nagyban függ a fenti kérdésektől.

2011. jan. 4. 17:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Én a Pingpong nevűből tanultam 8 éve. Akkor az tetszett, de azóta láttam jobb nyelvkönyvet is - nem németből, franciából, de azért összehasonlíthatók. De az életkor és az órai-otthoni munka aránya is számít, van könyv erre is meg arra is specializálva.
2011. jan. 4. 17:27
 3/4 A kérdező kommentje:

nem nekem kell. az egyik ismerősömet szeretném korrepetálni. neki már alapfokú nyelvvizsgája van, de köbö 20 éve vizsgázott és azóta máár felejtett. ő asszem 35 éves, férfi :) és kicsivel A1-es szint felett, kb A1 és A2 között.

nekem goethe felsőfokom van, a nyelvtant nagyon vágom és magyarázni is jól tudom. a szavak terén se állok rosszul, de inkább nyelvtanos vagyok ezért olyan könyvre gondoltam, amibe rengeteg hasznos szó van.

konkrétan a schhritte-t és a delfin-t néztem, de a schritte zakumpakk drága lenne, bár nem hiszem h az ár számít nemi vmit, mer van sok pénze.

2011. jan. 4. 17:42
 4/4 anonim ***** válasza:
A "Lazán németül" -
2015. febr. 6. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!