Ez amerikai vagy brit angol?
Figyelt kérdés
Iam writing to you enquire about the spring holiday you advertised is your hotel.I would like to book this five-day holiday for two people but i have a few question.
köszi
2011. jan. 21. 23:41
1/19 anonim válasza:
ennyiből csak azt tudom mondani ,hogy az illető nem tud helyesen angolul :)
2/19 anonim válasza:
Szerintem brit angol, de tele van hibával. :O
3/19 anonim válasza:
Igazából, erre ráfogni, hogy brit vagy amerikai angol... hát, "mindkettő" szégyenkezne ez miatt :D
4/19 A kérdező kommentje:
fuuha, akkor ezekszerint jó diplomás korepetáló angoltanárt fogtam ki -.-
2011. jan. 21. 23:51
5/19 anonim válasza:
Ezt angoltanár írta? Adja vissza a diplomáját... :)
15/L
6/19 A kérdező kommentje:
hát nagyon meglepődtem, már az idegösszeomlás szélén állok. és ez tanít 1,5 éve?*****annyát
15/L
2011. jan. 22. 00:00
7/19 anonim válasza:
Ftw, ezt így nem lehet megállapítani... akkor inkább ha valakit hallok beszélni!
8/19 A kérdező kommentje:
de a mondatok helyesen vannak leírva?:S
2011. jan. 22. 00:17
9/19 anonim válasza:
Jaa, erre nem mondanám egyiket sem, mindkettő szégyenkezne... Amúgy ha helyesen lenne leírva, akkor sem lehetne egyértelműen valamelyik. Ha feltöltöd, hogy hogy mondja el valaki szóban, akkor meg tudom mondani ;D Nem, nincsenek jól leírva.
10/19 A kérdező kommentje:
húha :D akkor :
ájem wrájting tu jú enqájör about dö szpring holidéj jú 'advertised-nemtudom kimondani:D' iz jour hotel. áj wud lájk tu buk disz fájv déj holidéj for tu pípöl bat áj hev a fjú qvestyön . hát elég hülyén érzem most magam :D
2011. jan. 22. 01:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!