Egyedül meg lehet tanulni franciául?
Megvan a Tanuljunk könnyen, gyorsan franciául! első kötete. Elég érthetően le vannak írva benne a dolgok, úgy érzem, ebből a könyvből lehetne tanulni, bár elég régi.
És kiejtés javítására az is jó, ha sokat nézek TV5 Monde-ot, nem? meg netes anyagokat?
sajns nincs pénzem nyelvtanárra, mert rohadt drágák :S
Ha zseni vagy akkor meg tudsz tanulni.:)
Sok sikert hozzá!!!
Meg kitartást!!!
Hát akkor még segítségül a livemocha.com is ott van, én elkezdtem nézni a franciát, és tényleg jó. De ha a könyv nem magyarázza el, hogy mit miért kell hogy kiejteni, akkor össza fogsz zavarodni.
Azt, hogy koreaiul van-e valami a livemochán, azt nem tudom. Indonézül, kínaiul van, szóval nem kizárt a koreai...
Azért nem biztos.
Mindenesetre az "r" hangokkal lehet problémád. De ha valaki belédköt, akkor annyi, hogy te Marseilles-i akcentussal beszélsz...
De ha tudod, hogy hogyan kell kiejteni a hangokat, akkor olyan nagy gond a kiejtéssel nem lehet.
A szöveg összerakását pedig úgy lehet megcsinálni, ha tanulod a szavakat, és a példamondatokat (France Euro Express elég jó).
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!