A Francia Assimil könnyűszerrel csomag tényleg elég hatásos? Franciául szeretnék tanulni és ez milyen fokú nyelvtudást tudna biztosítani?
Légyszi írjátok már meg mert fontos lenne!
Köszi szépen!
Merci Beaucoup! :)
Hát igen...
Az lehet hogy jobb lenne, de nagyon lenne rá időm.
köszönöm a válaszodat!
azért akarnék mihamarabb megtanulni mert keresztanyámék franciaországban élnek és kb. 1 év mulva költözök ki én is.
Akkor kezdd el a nyelvet, mert szar lesz nagyon ùgy belecsôppenni mindenbe ,hogy nem értesz egy kukkot se! Tapasztalatbòl mondom!
én anno a baràtnôm kôzépiskolàs kônyveit kaptam kôlcsôn ( Tanuljunk Kônnyen Gyorsan Franciàul meg az euroexpress kônyveket) alapokra elég volt, de még néha ìgy is nehézségem van, hogy màr majd egy éve itt vagyok.. Sose tanultam elôtte, de ha egyszer rààll az agyad a gondolkodàsod, akkor màr kônnyebben ragad! Kezdd el amint és ahogy tudod, a tôbbi ott majd megugrik, ha nem tôk az elejérôl kell majd kezdened!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!