Angol és német után mennyire nehéz franciául tanulni? EU-s munkához jó választás lenne ez a három nyelv?
Angolul felsőfokon tudok, németből szeretnék a közeljövőben középfokot elérni.
Franciául még egyáltalán nem tudok, de abból is szeretnék legalább középfokú tudást szerezni. Mennyire nehéz?
Én angol után tanulok franciául, és nagyon sok szó hasonlít, ezért sokmindent le lehet vezetni az angolból :) Én mindenképpen ajánlom, hogy tanulj franciát, hiszen angol német már megy
Angolul szinte mindenhol beszélhetsz, azután rengeteg német cég van, ahol a német vezetők nem mindig beszélnek angolul, a franciával pedig sokra mész az EU központjaiban-Brüsszel, Strassbourg, Luxemburg (mind francia város tudtommal, ha mégsem bocsi, földrajzből nagyon hülye vagyok :D)
Hát Brüsszel Belgiumban van, és Luxemburg egy külön ország, fővárossal, mely szintén Luxembourg. De Strassbourg tényleg Franciao-ban van.
A kérdésre válaszolva mindenképpen jó ötlet elkezdeni franciát tanulni, de előbb juss el németből a középfokú szintre, ráérsz utána elkezdeni új nyelvet tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!