A német pincser jó választás lenne?
Tudom, sokan feltették már ezt a kérdést, de én most először és utoljára kérdezek. Szóval első kutyám lenne és én a német pincserre gondoltam.
Esetleg, ha ti tudtok mondani olyan kutyát,aki:
35-45 cm-es
rövid- vagy középhosszú szőrű (heti/1-2 fésülés)
imádja a gyerekeket
átlagos mozgásigényű
kertben lehet tartani
idegenekkel szemben bizalmatlan nem ráncos a pofija, nem terrier és nem munkakutya
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szia!
Teszek ide neked valamit,hátha meggyőzlek.A leges-legjobb kutyus a világon.......nekem ilyen van...csodálom,imádom,semmilyen másik nem kellene.
NÉMET SPICC!!!!Aki sugárzóan szép, büszke, különleges jellemű ebre vágyik, aki sírig tartó hűséggel viszonozza a gazda szeretetét, az biztosan nem fog csalódni a spiccben, és ha már egyszer rabul ejtették ezek a kivételes egyénisége örökre a rajongójuk marad.Ezt a kutyát nem lehet félvállról venni. Elvarázsol, lenyűgöz, megbabonáz.
Aki igazán közel kerül hozzájuk, az tudni fogja, hogy miért.Rendkívül ragaszkodóak, a gazdájuk legapróbb hangulatváltozásait is megérzik és reagálnak rá.A spicc figyelmes és élénk kutya, gazdájukhoz különlegesen kötődik. Nagyon tanulékony és nevelhető. Idegenekkel szembeni bizalmatlansága, a vadászösztön hiánya különlegesen jó házőrzővé teszi. Nem félénk és nem agresszív. Különleges tulajdonságai közé tartozik időjárástűrése, robusztussága és hosszú élettartama.
A spiccek számára mindig a család az első!!!!!
Remélem segítettem :-))))
gondolkozok a spiccen!
de mi van a német pincserrel?
-csak német pincsert szeretnék, legalábbis szivem szerint ilyen fajtát szeretnék, de jó döntés lenne......
valaki esetleg tudna mondani német pincser kenneleket, Magyarországon?
szia
a német pincser nagyon jó kutya szőre nem igények sok gondozást .de ha naponta kifésülöd a szőrét akkor nagyon szép fényes lesz neki.a német pincser fázós kutya ezért télen kutyaruhát kell adni rá.az előtő mondathoz még annyit hogy ezért kint sem szabad tartani mert ő szobakutya.nagyon szereti a gyerekeket de idegenekkel szemben általában bizalmatlanok.nemtudom hol laksz de azért írok kennelt.
orosháza
sárrétudvar
allemand kennel
bácskautcai kennel
mátraszép kennel
vonsierra kennel
vonkarpatia kennel
ezek az alföldön vannak legalábis a nagyrésze
mi zalaszentgrótról veszünkkutyát az ő áraik 25000 FT de alkuképes
remélem tudtam segíteni és a legjobb kutyát fogod választani a német pincsert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!