Valaki tud olyan programot (esetleg oldalt), amiből (ahonnan) könnyen és gyorsan meg lehet tudni egy angol szót fonetikus jelekkel leírva (ha lehetséges, akkor brit és amerikai kiejtéssel is)?
Figyelt kérdés
2010. dec. 25. 21:07
2/10 A kérdező kommentje:
Itt hol lehet megnézni fonetikus jelekkel?
2010. dec. 25. 21:49
3/10 anonim válasza:
sztaki szótár
De ha hallod akkor jobb...
4/10 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy jobb, de azért fonetikusan is kellene. A sztakin hol lehet?
2010. dec. 25. 22:03
5/10 anonim válasza:
3. sorban "kiejtés a szócikkben"
6/10 A kérdező kommentje:
Jaa, hogy abban a sztakiban, oké, megvan, köszönöm.
Találtam egy programot is(Phonetizer), ami az egész szöveget eírja brit kiejtéssel, viszont a demóból nem lehet kimásolni a szöveget, más verzió meg nincs fönt a neten :(
2010. dec. 25. 22:36
7/10 anonim válasza:
Wikipédia-féle testvérprojekt, én mindig ezt használom, az angol szavak 90%-ánál megvan a kiejtés is.
8/10 A kérdező kommentje:
Ismerem, ezt használom általában, csak nem mindegyik szó van benne meg, de tényleg jó ;)
2010. dec. 25. 23:32
9/10 anonim válasza:
ez nagyon jó program, én ezt szoktam használni
10/10 anonim válasza:
vagy esetleg van ez a webes szótár: [link]
előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!