Valaki le tudná nekem írni az összes W-Frage kérdést? Németül kéne
az lehet, de akk is fontos.
ha teljes lenne a lista felsőfokhoz, akk az is ott lenne.
egyébként ez nem kötekedés csak nem tudod elfogadni h nincs igazad.
Ha meg felsőfokra készülne, nem kéne neki lista. A lényeg azon volt, hogy te lehülyéznél valakit, aki veszi a fáradságot, hogy alaposan megválaszolja a kérdező kérdését.
És nem olvasod el mások hozzászólásait, vagy nem foglalkozol velük, mielőtt ideböfögsz valamit.
És ebben igazam van!
Az ÖSSZES-et kérte. akk felsőfokon is kell neki az összes w-kérdőszó.
egyébként elolvastam a hozzászólásokat, de mivel aki annyit leírt, nem mindet írta le ezért nem volt addig olyan hülye aki leírta volna.
szal ebben nincs igazad!
Aki a linket adta, az is nagyon jól megoldotta.
És ott megtalálod a womitot.. -.-
Csak hogy vomitálhass egy jót.
És ott bizony ott az instrukció is, amivel még többet képezhetünk magunknak.
-.-
szteed én csak németül took?
német, angol, orosz felsőfok és olasz középfok
amugy meg nem gondolod h majd azért helyesen fogok írni mert te azt akarod. vagy ilyen ősi vagy h nem tood mi az a szleng és a rövidítés?
Igen, tudom, és tudom mi az igénytelenség; és a bunkó tinik, a kötekedés, a lenézés, általánosítás, dicsekvés.
Most törlöm a kérdést a megválaszoltak listájáról, hogy ne halljak többet felőled! Bármit írsz, én nem fogom (tudni) elolvasni :)
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!