Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Valaki le tudná nekem írni az...

Distance10 kérdése:

Valaki le tudná nekem írni az összes W-Frage kérdést? Németül kéne

Figyelt kérdés
és a jelentést is légyszíves(köszönöm)
2010. dec. 24. 17:21
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
2010. dec. 24. 17:27
 2/24 anonim ***** válasza:
0%

When

whohin

wer

ennyi egyelőre.

2010. dec. 24. 17:35
 3/24 anonim ***** válasza:
52%

When

whohin

wer

ennyi egyelőre.

Egyenlőre mindenki jobban járt volna, ha nem is írsz semmit.:D

wen, wohin, wer akart az lenni.

2010. dec. 24. 18:16
 4/24 anonim ***** válasza:
0%

Bocs.

Angolos vagyok.

2010. dec. 24. 18:22
 5/24 anonim ***** válasza:
81%
wer? (ki?), was? (mi? mit?), wohin? (hová?), wo? (hol?), woher? (honnan?), was für ein? (milyen?), welcher? (melyik?), wie viel? (hány, mennyi?), warum? (miért?), wann? (mikor?), wie? (hogyan?), wessen? (kié?), wen? (kit?), wem? (kinek?)
2010. dec. 24. 18:58
 6/24 anonim ***** válasza:

"Angolos vagyok."

Akkor az angolos kérdésekre válaszolj :)

2010. dec. 24. 19:07
 7/24 anonim ***** válasza:

"ki az a hülye, aki az összeset leírja"

80%-os barátunk- aki mellesleg nem hülye- már megtette, és még a jelentést is odaírta. Lehet, hogy van még néhány, de ezeket kell tudni még felsőfokon is. Az igaz hogy még lehet kombinálni (Mit wem?, An wen?...), de azokat nem kell bemagolni, hanem magad kreálod a minta alapján.

És mielőtt válaszolsz egy kérdésre- főleg kötekedéssel- megnézhetnéd, hogy az előzők mit írnak, mielőtt lehülyézel valakit.

Annyira bírom, mikor érkezik egy tökéletes válasz (pl egy gyönyörű fordítás vagy példalevezetés) és utána valaki odapötyög néhány betűt, ami sokszor rossz is, de semmmi keresnivalója nincs ott.

2010. dec. 25. 10:24
 8/24 A kérdező kommentje:

ez az az oldal ahol ilyeneket lehet kérdezni

akkor meg??....

am köszi annak aki leírta nagyon hasznos volt

és az iskolába kell mert most lesz a félévi vizsgám és szeretném tudni az öszeset nehogy abba a hibába essek hogy nem értem amit kérdeznek:)

2010. dec. 25. 10:57
 9/24 anonim ***** válasza:
0%

igen?! akk womit miért nincs ott ha az összes le van írva pl?

és én felsőfokon sokkal több w-kérdést írtam fel magamnak mint ezek. a womit az egyik ezek közül

2010. dec. 25. 17:41
 10/24 anonim ***** válasza:

Csak kötekedsz ahogy te is tudod...

Most véletlenül kihagyta, te jó ég.. A Womit-ot meg amúgyis a séma alapján lehet képezni..

2010. dec. 25. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!