Angol fogalmazásomat átnéznétek?
Biztos nem lesz benne hiba mert nagyon okosh vagyok englisböl ;D de azért nézzétek át.
I'm name is E.M. and I live in Manchester too my bros and family. I love they cause they my family :D. I have lot of friend, K. my BF and Florah other. I am goin to a school :P I like music like Fluor, and Rihanna etc. I hate school and I dont' hear to school :P I am goin to Waldorf school and is a lot of friend!!! I'm 13, and I love facebook :D I think you aren't understand what I write cause it's english.
Nem azért nem értettem meg amit írtál, mert angol, hanem mert tele van hibákkal. Szinte egy mondatod van csak amiben nincs 1 hibánál több...
Gyakorolj még :D
Vicces vagy:D
Még magyarul se tudsz írni, miért eröltetted ezt?
Vagy most direkt poénból írtad?:)
Nem esett ám le. Annyi tuti, hogy tele van hibával.
Jófej leszek:
My name is E.M. and I live in Manchester with my family. I love they cause they are my family :D. I have lot of friends, K. is my BF and Florah is my other friend. I go to a school :P I like music like Fluor,Rihanna and etc. I hate school:P I go to Waldorf school and there are a lot of friends!!! I'm 13 years old, and I love facebook :D I think you don't understand what I'm writeing cbeause it's english.
Így helyes(ebb), de ezt leszámítva egy kis szar vagy, akinek nagy arca van. :)
Oppá egy hibát nem javítottam ki:
második mondat: I love them
hogy lehetek ilyen érzékketlenek???????????????? gyülölek titeket :(
najó XDDDD vicc volt:DDDDD az egyik h*lyegyerek fogalmazást másoltam most ide be, aki magáról igy nyilatkozik "középfokú angoltudás.." hát jó:DDDD
My name is E.M. and I live in Manchester with my family. I love them 'cause they are my family :D. I have a lot of friends, K. is my BF and Florah is the other. I go to school :P I like music like Fluor,Rihanna etc. I hate school:P I go to a Waldorf school, and so do many of my friends!!! I'm 13 years old and love facebook :D I don't think you understand what I'm writing because it's in English.
Még az első javító is szégyellheti magát. Nem tudta ő sem rendesen, teli volt még hibákkal és még bunkó is..
Igazából nincs benne hiba, még ide sem tudnád írni mit találsz hibásnak..
Lehet az üzenet magyar részében van hiba, de az angolban biztos hogy nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!