A spanyol vagy a portugál a hasznosabb?
Figyelt kérdés
2010. dec. 14. 12:24
2/13 anonim válasza:
Gondolom, tanulás céljából...
Mindkettő hasznos.
Hát spanyolul Spanyolországban és Brazíliát kivéve egész Dél-Amerikában és Közép-Amerikában beszélnek valamint számos szigeten itt-ott.
Portugálul pedig Brazíliában Portugálián kívül.
Hol akarsz dolgozni, élni, stb? Mihez kell? Aszerint dönts.
Üdv, HajDoktor
3/13 A kérdező kommentje:
Nagy álmom Brazília:) Csak nagyon nehéz a nyelv:S
2010. dec. 14. 12:46
4/13 anonim válasza:
A portugál nyelv nehéz??? Milyen nyelveket beszélsz még? Én elkezdtem portugálul tanulni még tavaly, és szerintem egyáltalán nem mondható nehéznek. Brazília a kedvenc országom, de az európai portugált tanulom.
5/13 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Angol,francia:D
Igazából francia után nem is a nyelvtan a nehéz hanem a szavak kiejtése:S
2010. dec. 14. 14:33
6/13 anonim válasza:
Hát nem tudom, biztos egyéni dolgok ezek, én nem találom a portugál kiejtést nehéz, és olyan szép nyelv, gyönyörű a hangzása. Inkább a francia kiejtés a nehéz nem?
7/13 A kérdező kommentje:
Sztem a francia nem nehéz egyáltalán:D De akkor a portugál se lehet olyan vészes:)
2010. dec. 14. 14:50
8/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem vészes! Szerintem a francia sokkal sokkal vészesebb. (Bár azt sose tanultam, csak sokan mondták:D)
9/13 anonim válasza:
spanyolul több helyen beszélnek
10/13 A kérdező kommentje:
És te miért kezdtél el portugálul tanulni és hogy?:D Voltál már esetleg Portugáliában vagy Brazíliában?:)
2010. dec. 14. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!