Ezt hogy mondom angolul? (Lent)
Figyelt kérdés
Egy sms-t kéne írnom az angol tanáromnak angolul (mert megbeszéltük, hogy csakis angolul írunk egymásnak), hogy ma nem tudok menni órára a hó miatt. Hi, sorry I can't go to you today.... és itt elakadok. Azt hogy a hó miatt, vagy hóakadály, vagy nagy hó, vagy nemis tudom hogyan kell mondani? Bocsi még nagyon kezdő vagyok! :) Előre is köszönöm!2010. dec. 2. 16:25
1/7 anonim válasza:
because there is fuckin' big snow, and my dog ate my homework.
2/7 anonim válasza:
...because the road is icy -> mert az út jeges.
3/7 anonim válasza:
because of the snow - a hó miatt
ennyi elég :)
4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! Az elsőnek külön, szerintem befonná a szemöldökét a tanárom, ha azt írnám neki! :)
2010. dec. 2. 16:52
5/7 anonim válasza:
Dear Miss/Mrs Some1
I am sorry, but I cannot go to you because it is snowing and I do not want to slip.
VAGY
I could have done my homework if my dog had nott eaten my homework.
6/7 anonim válasza:
"I could have done my homework if my dog had nott eaten my homework."
I would have done my hw. if my dog had not eaten it.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi-köszi! De már nem aktuális a dolog. :)
2010. dec. 3. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!