Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan tudnék autodidakta, a...

Hogyan tudnék autodidakta, a leghatékonyabban franciát tanulni?

Figyelt kérdés

Jelenleg 0 francia tudással rendelkezek, duolingon csináltam eddig, és nagyon megtetszett, komolyabban is el szeretném sajátítani a nyelvet.

Nyáron szeretnék egy rendes tanfolyamra is menni, de addig hogy tudnám a legjobban tanulni?

jan. 10. 07:09
 1/1 anonim válasza:

A Duolingo egy jó alap, de ott maximum szókincset tudsz begyakorolni, a nyelvtant nem magyarázza el. A nyelvtanhoz a Talents könyvsorozatot ajánlom, magyarok a könyvek megalkotói, és rohadt jól összeszedték a kellő mennyiségű nyelvtant, logikusan van felépítve, minden benne van, ami kell egy tanulónak. Három könyvből áll, ami elvisz egészen kezdőtől középfokig. Én ezen könyvek segítségével tettem le nemrég a középfokú nyelvvizsgámat, semmi mást nem használtam, hisz pont ugyanolyan feladatok vannak benne, mint az érettségiben/nyelvvizsgában.

Élő beszédhez sok youtube videót ajánlok, vagy akár sorozatok/filmek felirattal. Meg kell szokni a beszédet, mert hadarnak, elharapják a szavak végét, meg hát ugye ott a verlan is, ami ugye az, hogy megfordítják a szavak szótagjait:))))

jan. 11. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!