Hogyan segítsek a testvéremnek ukránul tanulni, ha eddig csak angolt és franciát tanultam?
Figyelt kérdés
Мій брат хоче вичтся уураїнскоб мову. Як йому помагати?#Україна
tegnap 13:42
1/7 kutyafule4 válasza:
Ha nem tudsz ukránul, akkor nyilván sehogy, miféle hülye kérdés ez?
3/7 anonim válasza:
tanítsd meg angolul, aztán játszhat duolingón ukránosat. vagy próbálj meg felhajtani egy menekültet, akinek megvan mondjuk legalább nyolc iskolai osztálya, és ötezer forintért hajlandó felemelni a fenséges sggét a kanapéról és elolvasni a tesóddal egy nyelvkönyvet.
4/7 anonim válasza:
У цьому може допомогти вчитель української мови.
5/7 anonim válasza:
Ha nem tudsz ukránul, akkor szerintem sehogy.
Én amúgy úgy emlékszem, hogy anno az orosz tanulást az általános iskolában azzal kezdtük, hogy megtanultuk a cirill betűket. Ez az első ahhoz, hogy megtanuljál egy szót elolvasni vagy leírni.
7/7 anonim válasza:
Például:
* kikérdezed a szavakat - mondod magyarul, ő mondja ukránul
* meghallgatod, amikor beszél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!