Az ükszüleim lengyelek voltak. De nem tudok lengyelül. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
ma 09:39
1/7 A kérdező kommentje:
Nagyapám beszéli alap szinten a lengyelt.
Én csak most egy hete kezdtem el a Douón.
Nem értek meg semmit
ma 09:40
2/7 anonim válasza:
Nincs baj. Ha egy nyelvet akarsz tudni, akkor azt tanulni kell.
3/7 anonim válasza:
Azért nem tudsz lengyelül, mert a nyelvtudás nem öröklődik; nem is értem, hogy mit nem értesz. Akkor fogsz tudni egy nyelvet, ha leülsz és megtanulod.
4/7 anonim válasza:
Beszéltek a környezetedben lengyelül?
Ha nem, akkor mégis honnan kellene tudnod?
5/7 A kérdező kommentje:
Abba az illuzióba ringattam magam, hogy egy hét alatt eljutok legalább az esetragozásig. Az a kulcsa a lengyel nyelvnek
ma 09:43
6/7 anonim válasza:
Egy hét az semmi; az tanulástól függően legalább egy év, hogy legyen egy erős alapod és alapvető dolgokról tudj beszélni.
7/7 anonim válasza:
Nekem svábok a dédszüleim. De már ők sem beszéltek németül. Én tanultam, de gyűlöltem és abba is hagytam. Na, ehhez mit szólsz? :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!