Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mit jelent magyarul az hogy...

Mit jelent magyarul az hogy hot gossamer?

Figyelt kérdés
okt. 15. 17:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
68%
Szavak híján honnan tudjam? Lehetséges. Viszont ha az internetnek sem hiszel, tök mindegy, mit írok, nem? :)
okt. 15. 22:09
 12/18 anonim ***** válasza:
60%
Milyen olyan szóra cserélte le az autocorrect azt, amit írtál, ami számodra új magyar szó volt?
okt. 15. 22:30
 13/18 anonim ***** válasza:
68%

Jézusom, lehet, hogy angolul anyanyelvi szinten tudsz, no de magyarul.

Asztali gépen dolgozom, nincs autocorrectem (telón is az az első, hogy kikapcsolom:), és nem is írtam sehol, hogy bármit lecserélt volna. Sőt, azt írtam: 'szavak híján' - tehát egyelőre nincsenek szavak, és remélhetőleg nem is lesznek, hisz a kérdés nem arról szólt. De nincs jelentősége. Elfogadom, hogy 'gossamer' szó nem létezik, mert te nem ismered és sohasem találkoztál vele, a gugli pedig az összes találatával úgy hüle, ahogy van, Wikiről ugye nem is szólva, Benny Hillt meg felejtsük el, úgyis túl "hot" volt az a videó az érzékeny lelkemnek. XD

Szép estét, jó éjszakát! :)

okt. 15. 22:45
 14/18 anonim ***** válasza:
63%
hot gossamer - hot summer - forró nyár
okt. 16. 04:09
 15/18 anonim ***** válasza:
50%
#8, azt nem vitattam, hogy a "gossamer" létező szó, net nélkül is ismertem. Viszont a "hot gossamer" idiómának nincs semmi értelme.
okt. 16. 04:20
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
#13, ne kritizáld a magyar nyelvtudásom, ha te magad képtelen vagy folyó szöveg értelmezésére. Hol mondtam olyat, hogy "gossamer" szó nem létezik, mert én nem ismerem? Pont az ellenkezőjét írtam, olvasd vissza. A lekezelő huhogásodért meg nyugodtan kérj bocsánatot, mert én nem beszéltem veled így.
okt. 16. 04:21
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

"a "hot gossamer" idiómának nincs semmi értelme"

Akkor nem is idióma.

okt. 16. 06:55
 18/18 anonim ***** válasza:

"ne kritizáld a magyar nyelvtudásom"

Szerintem inkább az enyémet kritizálta - miközben fel se fogja se azt, hogy több emberrel beszélget, se azt, hogy mit írtam...

okt. 16. 06:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!