Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mit jelent magyarul az hogy...

Mit jelent magyarul az hogy hot gossamer?

Figyelt kérdés
okt. 15. 17:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
34%
Magyarul semmit.
okt. 15. 18:21
 2/18 anonim ***** válasza:
80%
[link] - így, szövegkörnyezet nélkül és ennek alapján azt mondanám, hogy forró vénasszonyok nyara, de... lehet, hogy van a szónak más jelentése is (mármint a vékony fátyolszöveten meg az ökörnyálon kívül, amit nem tudnék összehozni a "hot"-tal).
okt. 15. 18:48
 3/18 anonim ***** válasza:
50%
Minden ilyen rejtélyes szót elmagyaráz neked a ChatGPT.
okt. 15. 19:05
 4/18 anonim ***** válasza:
69%
dögös, szexi, lehelletvékony anyag
okt. 15. 19:09
 5/18 anonim ***** válasza:
53%
Semmit sem jelent. "Gossamer" azt jelenti, lehelletfinom, lenge, de a "hot" szóval összerakva értelmetlen. Szerintem ez "hot gossip" akart lenni, de az autocorrect beleszólt. Ez esetben "friss pletyka" vagy ilyesmi. "There's a hot gossip about the Kardashians."
okt. 15. 21:07
 6/18 anonim ***** válasza:
71%

"Szerintem ez "hot gossip" akart lenni, de az autocorrect beleszólt."

Nem valószínű. Az autocorrect gyakori szavakkal operál, ez meg olyan, hogy évtizedek óta tanulok angolul, mégse hallottam sose.

okt. 15. 21:23
 7/18 anonim ***** válasza:
6-os, én konkrétan anyanyelvi szinten beszélek, de ilyet még sosem hallottam. A "gossamer" szót pedig talán ha életemben egyszer láttam, elég komoly nyelvezetű irodalmi műben. A ChatGPT sem ismer ilyet. Ha nem autocorrect, akkor lehet elgépelés, vagy valaki aaaakkora nagy művész volt, hogy ilyeneket írt le.
okt. 15. 21:44
 8/18 anonim ***** válasza:

Kedves #7., a világháló és Wiki ismeri, az nem elég? Én is pl. magyar lévén egész tűrhetően beszélek magyarul immáron több mint hatvan éve, de biztos vagyok benne, hogy a fórumlakók tudnának oly szavakat mondani nékem, amelyeket még sohasem láttam, hallottam - és ettől még vígan léteznek.

Amúgy, ha valaki szereti Benny Hillt, tán ismeri ezt a '79-es paródiát: https://www.youtube.com/watch?v=zXHTYsAJ91w

okt. 15. 21:58
 9/18 anonim ***** válasza:
(Ööö, belenéztem. Nem ismerem a 'paródia' eredetijét, nem esküdnék meg rá, hogy mitől 'gossamer', de hogy mitől 'hot'...:)
okt. 15. 22:04
 10/18 anonim ***** válasza:

"biztos vagyok benne, hogy a fórumlakók tudnának oly szavakat mondani nékem, amelyeket még sohasem láttam, hallottam - és ettől még vígan léteznek"

És gyakrabban előforduló szavakat is lecserél rá az autocorrect?...

okt. 15. 22:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!