Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogy tanuljak meg gyorsan...

Hogy tanuljak meg gyorsan angolul?

Figyelt kérdés

Most kezdtem az egyetemet, és első félévben még nincs idegennyelv, de másodikban már lesz. Gimiben kb semmit nem tanultunk. Minden órán filmet néztünk magyarul, meg ritkán alapszavakból írtunk dolgozatot. Az érettségi épphogy meglett angolból. Mivel nem tanultunk semmit, így motivációm sem volt a nyelvtanulásra, így nem is érdekelt.

Most következő félévre tudnom kéne angolul, de nem tudom hogy kéne elkezdenem. Legalább annyit tudnom kéne, hogy értsem mit mond majd a tanár angolon, mert ráadásul szakmai angolunk lesz, én meg sima angolul se tudok.

Passzíválni nem opció, mert kilőttem a maximumot egyéb okok miatt.

Láttam a Hollywood nyelvstúdió hirdetését. Állítólag 3 hónap alatt megtanítanak angolul. Ez igaz lehet? Mert akkor nem érdekel a pénz, és beiratkozom oda. Valakinek valami tapasztala velük?

A szintem az kb ott kimerül, hogy egyszerű múlt/jelen/jövő + nagyon alapszavak.

A Duolingót két hónapja nyomkodom.

Egyéb tippek? Sürgős lenne!

szept. 11. 15:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Sok szerencsét!
szept. 19. 02:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!