Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Puzsér Róbert műsoraihoz...

Puzsér Róbert műsoraihoz hasonlót tudnátok mondani angol nyelven?

Figyelt kérdés
Szeretném az angol hallgatási skilljeimet fejleszteni, viszont csak puzsér és ez a fajta látásmód, gondolkodásmód, "típusú" tartalom köt le. Próbáltam különböző angol nyelvű podcasteket, mint a "the rubin report" vagy a "the joe rogan experience" amiket a chatgpt hasonlónak írt, de nem igazán kötöttek le. Ezért szeretnék segítséget kérni, hátha valaki hallgat ilyen puzsér szerű dolgot angolul. Tudom hogy puzsért nem igazán lehet imitálni stb., de azért gondolom csak van vmi hasonló elme még aki angolul fejtegeti a világ különböző történéseit.

aug. 27. 16:59
 1/8 anonim ***** válasza:
46%

"Szeretném az angol hallgatási skilljeimet fejleszteni"

A magyar szókincsedet is illene...

aug. 27. 17:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ismerem Puzsér dolgait, de nála eléggé sokrétű a téma és a hozzáállás is. Vannak hírműsorai, filozofiálgatósabbak, irodalmi, meg minden egyéb is. Ehhez jön az ő keresztény-balos-antiwoke-stb. világnézete. Pont ilyen összeállításban nem hiszem, hogy találsz bármi más nyelven. Részeit viszont lehet.

Általános témájú/politikai hírműsornak pl. Tim Poolt (Timcast) szeretem, ez kb. az a témakör, amit az Önkényes Mérvadó is lefed.

Az Apu filozofálgatós részére talán Sam Harrist vagy Jordan Petersont tudnám ajánlani (bár nekik is van más témájuk). Az Apu irodalmi részére nincs ötletem, ilyet nem hallgatok.

Egyébként interjúkból Joe Rogan nem rossz, de talán Lex Fridman még jobb nála. Az Andrej Karpathy-féle rész nekem nagyon tetszett, bár elég hosszú: https://www.youtube.com/watch?v=cdiD-9MMpb0

aug. 27. 18:21
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ajánlott műsorokat!
aug. 27. 21:00
 4/8 anonim ***** válasza:
A BBC 4 műsorát hallgassad, attól leszel penge.
aug. 28. 10:18
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
aug. 28. 12:00
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A BBC ma már nagyon gáz amúgy... Angolul persze tudnak, de azért más szempontjaid is legyenek.
aug. 28. 20:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Na, milyen szempontból gáz? Hazudnak a tudományos adásokban a Föld-Hold távolságról, vagy a kenyérsütés hőmérsékletéről?
aug. 28. 20:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem olyan pártatlanok és tárgyilagosak ma már, mint amilyenek régen voltak.
aug. 28. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!