Puzsér Róbert műsoraihoz hasonlót tudnátok mondani angol nyelven?
"Szeretném az angol hallgatási skilljeimet fejleszteni"
A magyar szókincsedet is illene...
Ismerem Puzsér dolgait, de nála eléggé sokrétű a téma és a hozzáállás is. Vannak hírműsorai, filozofiálgatósabbak, irodalmi, meg minden egyéb is. Ehhez jön az ő keresztény-balos-antiwoke-stb. világnézete. Pont ilyen összeállításban nem hiszem, hogy találsz bármi más nyelven. Részeit viszont lehet.
Általános témájú/politikai hírműsornak pl. Tim Poolt (Timcast) szeretem, ez kb. az a témakör, amit az Önkényes Mérvadó is lefed.
Az Apu filozofálgatós részére talán Sam Harrist vagy Jordan Petersont tudnám ajánlani (bár nekik is van más témájuk). Az Apu irodalmi részére nincs ötletem, ilyet nem hallgatok.
Egyébként interjúkból Joe Rogan nem rossz, de talán Lex Fridman még jobb nála. Az Andrej Karpathy-féle rész nekem nagyon tetszett, bár elég hosszú: https://www.youtube.com/watch?v=cdiD-9MMpb0
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!