Arra volnék kíváncsi, hogy megtudná-e valaki nekem mondani, miért vannak a 40-60%-os hozzászólók az állat kategóriában?
Mert állatok.:DDDD
Na de viccet félre téve te meg arra válaszolj nekem hogy ez hogy kerül a lovak kategóriába??:)
Én raktam rád egy zöld kezet.:)
Teljesen igazad van a korcs szóval szemben, am a Ez tisztavérű nóniusz? Vagy egyáltalán nóniusz? kérdésben én kezdem el felháborodni az illetőre...:PPP
Engem a korcs és dög szóért pontoztak már le. Mifelénk a korcs a keveréket jelenti (vagyis tájszólásban), és a dög az elhullott állat. Ezért pontoztak le, mert azt hitték, goromba vagyok.
Meg ugye az eltérő vélemények. Az egyik azt mondja, jó, ha a kutya a kertben lakik, a másik pont az ellentettjét.
Engem az érdekelne, hogy miért 30 meg 40%-osak azok, akik itt az oldalon Jehova Tanúinak vallják magukat?
Egyébként a kérdéshez. Hiába vagy te a tapasztalt macskatartó vagy tenyésztesz évek óta nyulakat, jön valami kis görcs tinédzser, aki szerint rosszul csinálod, és bosszúból lepontoz. Ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!