Megtudná-e mondani valaki ki az a bőlcs? Aki a válaszok jóbb aljára százalékot ir?
Ne haragudj, de csapnivaló a helyesírásod, elsőre nem is értettem, mit akarsz.
Egyébként az a *bölcs, a rendszer, ami automatikusan számolja ki a százalékarányt a fel- vagy lepontozások függvényében, a *jobb oldalon. (Magyarul, attól függ a százalék, hogy hányan pontozták fel vagy le, ezt pontosan nem tudom, de egy másik kérdésben biztosan megtalálod, használd a keresőt!)
Drága, látszik, hogy új vagy:D
Itt nem fogsz korrekt pontozást kapni, főleg, ha olyan kérdéshez szólsz hozzá, amelyikben megoszlanak a vélemények.
Ilyenkor a frusztrált emberek erőszakosan próbálnak meggyőzni, ha nem megy, akkor jól lepontoznak. Vagy csak simán nem tetszik a véleményed, vagy csak szórakozásból is:)
Majd megszokod.
Igaza van az utolsónak!
Pl ha te 100%ban biztos vagy a válaszodban és hasznosnak érzed és a válaszadók 98% a mást mond "de attól nem biztos hogy az övék az igaz" akkor téged jól lepontozz(nak)
Volt benne nekem is részem és nem érdemes velük vitázni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!