Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mit jelent angolul (valszeg...

Mit jelent angolul (valszeg szleng szó), amit úgy ejtenek hogy "nís" vagy "níis"?

Figyelt kérdés
Így ejtik, de hogy kell leírni és mit jelent? Valami szleng/menő szó lehet. Annyi biztos hogy melléknév.
2024. jún. 13. 21:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért egy példamondatot, vagy szituációt nem ártana, ha írnál...
2024. jún. 13. 22:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Niche-re gondolsz?
2024. jún. 13. 22:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a "niche"-re gondolsz, és ez nem szleng. Amikor valami nagyon specifikusan van szabva valaki igényére vagy képességére arra szokták mondani.

Például:

- Egy niche piac lehet az otthoni edzésre felhúzott webshop vagy környezettudatos termékek állattartóknak.

- Vagy ha valaki mondjuk egy nagyon jó, hozzá illő állást talál, arra lehet még mondani hogy "He/She found his/her niche".

Én erre tudok gondolni az alapján amit írtál, de ha nem erről van szó, akkor tényleg jól jönne egy példamondat, mert elég szlengesen beszélem az angolt, de ilyenről még nem hallottam.

2024. jún. 13. 22:51
 4/5 A kérdező kommentje:

3-as

Az lesz az! Köszönöm!

2024. jún. 13. 23:36
 5/5 anonim ***** válasza:
szleng és melléknév xd
2024. jún. 14. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!