Hogyan tudnék angolul megtanulni otthon egyedül?
#1-es vagyok
Az angolt nulláról kezdtem, egy fél éve, de azt kevésbé tanulom, németet 7 éve tanulok, suliban tanultam már, úgyhogy ott volt egy alap
Ha chrome-t használsz akkor a language learner (vagy learning, nem elékszem) reactor is jó.
Netflixnél vagy youtube-nál ha bekapcsolod akkor megjelenik az eredeti nyelv és a fordítás is. Plusz rá tudsz menni egyesével a szavakra, látod az egész szövegkönyvet és le is tudod tölteni. Ez egy bővítmény, a youtube/netflix videónál ott lesz egy LR azt kell bekapcsolni.
Duolingót nem angol esetében használok, nekem az a tapasztalatom vele, hogy szépen összerakosgatom a dolgokat a megadott szavakkal és össze tudom válogatni melyek azok a szavak, amelyek kellenek, de magamtól már nem annyira tudnám sok esetben összerakni.
Lehet nagyon evidens, de javaslom azt is, hogy vegyél egy jó nyelvkönyvet és azon menj végig. Én annak a híve vagyok, hogy inkább egy jót és abban haladni, nem pedig sokat.
[link] Nyelvtant én itt gyakoroltam angolból.
Milyen szinten vagy most? Teljesen kezdő? Szókincsbővítéshez még az olvasást javasolnám, de nem tudom a szinted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!