Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan tudnék angolul megtanul...

Hogyan tudnék angolul megtanulni otthon egyedül?

Figyelt kérdés
Vannak applikációk Duolingo Xeropan meg mèg sok.De ezeken kívül hogyan tudnék tanulni? Ti hogy tanultatok meg?
máj. 21. 14:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

[link] Én ezt használtam, szerintem jó könyv. Másikat, amelyiket használtam ezen a szinten még nem ajánlom mert haladóbb és csak angolul van. Az ez volt ha később érdekelne: [link]

Szokták javasolni Dohár Péter Kis angol nyelvkönyvet is, de azzal nincs tapasztalatom.

máj. 21. 21:41
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem élből olyan érdeklődési köreim vannak, amiket kb youtubeon angol keresésekkel tudok a legjobban mélyíteni. A kényszer nagy úr ugye :)

Elég sokat trógerolgatok, közben jól esik podcasteket hallgatni, azok már önismeret meg hétköznapi talányok, emberi dolgok témaköreiben is tudnak kellemes időtöltéssé változtatni unalmas melókat, a könnyű műfaj, humor meg még jobban. Ráadásul utóbbi tkp a teljes szókincset lefedi csomó trendiséggel átszőve. Amikor a fülem unja a stimulációt, elkezdem angolul az agyalgatást a szokásos dolgokon, néha magam elé is mondok ezt-azt. A kulcs szerintem, hogy elhidd, hogy anyanyelven nyomod, szerepben maradj tkp. Ez is jó lassan fejlődik, ráadásul állandóan csinálni kell, tehát jó gyakorlat teljesen rászokni inkább. Megy ahogy megy, én azzal nyugtatom magam, hogy pár egyébként nem valami elveszett ismerősöm az anyanyelvével is jobban küzd, amikor próbálja elnyekeregni, mi kéne neki.

máj. 23. 06:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!