Egyedül megtanulni angolul?
Szeretnék már megtanulni angolú de az iskolában csak németre van lehetőség ezért jutottam arra hogy na majd én egyedül:) Persze tudom hogy jobb lenne egy tanár de arra nyárig még nincs lehetőség.
Arra lennék kíváncsi milyen kezdőknek való oldalak,könyvek vannak amikkel egyedül is meg lehet tanulni egy alap szintre.Leginkább olyanra gondoltam ahol magyarul is le van írva hogy mi mért van hogy kell kiejteni a szavakat és hasonlók.
Kinek milyen tapasztalata van az egyedül való nyelvtanulásban mennyire járható út?
köszönöm
Horváth Károly: Twenty but one Egy híján húsz (19 lecke szószedettel, miniolvasmányokkal, tesztekkel)
Szalai Nóra: www.5percangol.hu + Nóri könyvei, munkafüzete
Raymond Murphy: English Grammar in Use
ebből egyedül is az egész nyelvtant meg tudod tanulni, vannak tesztek, megoldókulcs, szuper
Én másfél év alatt megtanultam youtube-osoktol és rajzfilmekböl úgy angolul hogy negyedfokúra éretségiztem belőle.
Ha szereted azt a nyelvet meg tudod tanulni magadtól is.
...Mint a babák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!