Autodidakta módon mennyi idő alatt lehet megtanulni angolul?
Ki mit ért gördülékenység alatt. Szerintem olyan 300 könyv elolvasása után már lassan kezd előállni ez a helyzet, akkor már az angol nyelvhasználat legtöbb érdekességével találkozol.
Akár olvasás, akár hallás... Hát, szerintem ilyen akár nincs.
Autodidakta, ez egy szép szó, azonban az emberiség éppen attól lett nagy, hogy a tapasztalatot át tudja adni. Ha még mindig ott tartanánk, hogy mindenkinek magának kellene kipróbálnia, hogy a piros bogyó mérgező-e, akkor még nem lennénk többen harmincnál a bolygón, és elhullott prémes állatok bőrébe burkolóznánk, ha hideg van.
Az autodidakta nem azt jelenti, hogy o talalja fel az olvasas nelkuli, gondolatatviteles nyelvtanulast.
Miert ne haladhatna a sajat tempojaban ugy, hogy a neten levo tanulasi modszerek kozul o valassza ki a szamara megfelelot?
Kedves kerdezo.
En mar regota kutakodok arra nezve, hogy melyik modszer lehetne a meg fel elo.
Biztos sokaknak bejon ez a tankonyves, munkafizetes, ankis, forditgatos modszer.
Nekem nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!