Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mit jelent az hogy kétnyelvű...

Mit jelent az hogy kétnyelvű nyelvvizsga?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Valaki tudja, hogy mit jelent az hogy kétnyelvű nyelvvizsga? Júniusban nyelvvizsgázom és most volt az online jelentkezés és azt írták a visszaigazolásnál, hogy kétnyelvű nyelvvizsgára megyek, de nem tudom, hogy pontosan mit jelent. Próbáltam rákeresni, de nem nagyon találtam semmit. Pls valaki tud segíteni?

máj. 5. 22:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Hogy nem minden azon az adott nyelven lesz (pl. a feladatlap utasításai), hanem közvetítened is kell tudni a célnyelv és az anyanyelved között. Ez lehet konkrétan fordítás, vagy mondjuk az egyik nyelven kapod a feladatot, amit a másik nyelv használatával tudsz megoldani.
máj. 5. 22:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Egynyelvű nyelvvizsgán minden az adott nyelven van.

Kétnyelvűn origón voltam, így arról tudok nyilatkozni.

Fordítás volt benne, valamint a szövegértés és a hallott szöveg kérdéseire magyarul kellett válaszolni.

máj. 5. 22:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, a válaszokat!!!
máj. 5. 23:31
 4/4 anonim ***** válasza:
A vizsgaszabályzatot végigolvastad, mielőtt jelentkeztél?
máj. 8. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!