Origó angol B2 kétnyelvű nyelvvizsgán lehet szótárt használni?
Pedig ennél egyértelműbben nem lehet leírni a weboldalon. Ha beírtad volna a keresőjükbe, hogy "szótár", megtaláltad volna ezt:
Aha, szóval neked érdekes módon mást ad ki a kereső...
Egyébként a linkelt oldalon szerepel a válasz. Azért arra vedd már a fáradságot, hogy legalább azt elolvasod.
"beírtam, de nekem nem dob ki notmális választ rá"
A #2 hozzászólásban szereplő linkben egyértelműen szerepel a kérdésedre a válasz.
szia, én ebben a hónapban voltam, lehetett használni írásbelin
a beszédértésnél azt írta honlap, hogy nem szabad, de nagyon sokan hoztak, és a 3x szöveg lejátszás után engedte a felügyelő tanár a használatot (bár nem tudom, hogy ki mire ment vele, mert 3 perc alatt nem nagyon van időd a kérdésekre válaszolni + szótárazgatni)
szóbelin nem lehet
"hallot szoveg ertesnel felesleges lenne a szotar hisz ido sincs ra"
Ha valaki nem akkor lát életében először közvetlen közelről nyomtatott szótárat, akkor egy-két kulcsszót, ami nagyon kéne neki, simán meg tud nézni benne, és már az is nagy segítség lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!