Origó egynyelvű vagy kétnyelvű nyelvvizsga?
Melyik az egyszerűbb? Angol B2.
Jelenleg egy közép 80% angol érettségim van angolból, valamint július óta készülök mindkettő típusúra, de nem tudom, hogy melyik lenne a jobb. Elsősorban a tovább tanulás miatt lenne fontos.
Próbáld ki és utána döntsd el. Vannak fent próba vizsgák. Én fél évet készültem intenzíven heti 6 órával (volt már egy Közép angol érettségim,) és a kétnyelvű júliusi vizsgám meglett simán hat hónap alatt. A másikat nem is próbáltam, de nem hiszem, hogy gondot okozott volna az is. És a #2-essel ellentétben, jól teszed, hogy már most készülsz, mert érettségi időszakban kb. semmit se fogsz tudni vele foglalkozni, ha pedig pont akkor vizsgázól akkor nagyon húzós lesz és stresszes.
Sok sikert!
Az egynyelvű abból a szempontból könnyebb,hogy a kérdésben lévő szavak segíthetnek a szövegben a választ megtalálni,még ha nem is tudod a magyar megfelelőjét a szónak.
A kétnyelvű könnyebb,ha nem zavar be,hogy nem ugyanazon az nyelven válaszolsz,mint olvasol pl.
Szerintem amelyik neked egyszerűbb, abban bízz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!