Miért panaszkodnak sokan, hogy az iskolában nem lehet megtanulni normálisan angolul vagy németül?
Sok helyen olvasom, hogy az iskolai nyelvóra semmit se ér. Meg hogy nem a valódi nyelvet tanítják. Meg hogy nem jól tanítják. Ezek lehet, hogy igy vannak, lehet, hogy nem.
De: Miért, mit vártak? Ki gondolja, hogy elég, ha egy magyar származású tanár magyaráz, aztan különféle feladatokat gyakorolnak heti háromszor max. négyszer egy 15-20 fős csoportban?
Nem inkább a saját befektetett energiánk számít? Miért az iskolára fogjuk, ha nem tudunk angolul, németül?
"él éve még tavaly nyáron unaloműzés céljából elkezdtem a Duolingoval németül tanulni"
Ja, és ott állt feletted egy mexikói kartellkatona, rád szegezve a Berettát, hogy nehogy esetleg átválts a duolingóban az angolra, ugye?
#21 képzeld angolt is tanultam/tanulok rajta, de úgy gondolom a kérdés nem az én személyes tanulási módjaimra irányult. Pusztán csak egy egyszerű példával szemléltettem, hogy mennyire alacsony színvonalú az iskolai oktatás, hogy egy egyszerű telefonos app is túlszárnyalja. Nem értem mire ez az ellenségeskedés, csak jó tanácsként írom neked, hogy ez az oldal nem azért van, hogy frusztrációd itt vezess le.
További szép estét!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!