Hogy tanultatok meg angolul/hogy tanultok angolt?
Figyelt kérdés
Már 7 éve tanulok angolt, de eddig kb. semmit sem tanultam és szeretném rendesen elkezdeni rendesen tanulni. Milyen módszerekkel tanultatok meg angolul? Nem szeretnék magolni nekem sajna az nem megy ha meg is tanulom elfelejtem ezért kéne valami jobb és könnyebb módszer vagy valami.
Előre is köszi a válaszokat! 16/F
2010. okt. 22. 18:54
1/3 anonim válasza:
A legfontosabb, hogy használd a nyelvet.
Nézz sorozatokat/filmeket angolul, lehetőleg angol felirattal.
csetelj/fórumozz sokat angolul.
De a multiplayer játékokkal is jól fejleszthető az angol, főleg a szerepjáték-orientáltabbakkal. Csak ne magyarokhoz csatlakozz :)
2/3 anonim válasza:
én 8 éve tanulok angol, a felsőfokúra készülök. egyetértek az elsővel de pluszban hozzátenném, hogy ha tényleg fontos neked akkor tv-t filmeket is angolul nézz, és angolul olvass. ezek jobb módszerek, bármilyen angolóránál. 14/L
3/3 anonim válasza:
Én most csináltam középfokút angolból, emelt érettségivel. Jártam faktra, ami annyiból állt hogy teszteket oldottunk meg egyedül majd a óra végén leellenőriztük a megoldókulcsból. Plusz otthon emelt érettségi feladatsorokat oldottam meg. Szóval azt is mondhatnám hogy egyedül készültem fel az érettségire. És megkaptam vele a nyelvvizsgát is. Sokat segített a net. Rengeteg segédanyagot lehet találni rajta, torrent oldalakon komplett angol könyvek, tesztkönyvek vannak fent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!