Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hatékony angol nyelvtanulási...

Hatékony angol nyelvtanulási módszerek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nemrégiben elhatároztam, hogy komolyan foglalkozom az angol nyelv tanulásával. Kipróbáltam néhány alkalmazást, köztük a Duolingot is, de úgy érzem, nem olyan hatékonyak, mint amennyire szeretném. Lehet csak az én benyomásom, de úgy tűnik, hogy néhány alkalmazás inkább a szórakozásra koncentrál, mint a valódi tanulásra. Tudna valaki ajánlani valami hatékonyabbat? Valamit, ami tényleg segít megtanulni a nyelvet.

2023. szept. 10. 15:46
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
A mézesmadzagot bezzeg le tudták fordítani magyarra...
2023. szept. 27. 19:14
 22/26 anonim ***** válasza:

Itt:

[link]

Ha megnyitod az "Ildikó" nevű képét, a képfájl nevében benne van, hogy "Veronika":

[link]

Katalin meg Lucia:

[link]

Tipikus parasztvakítás...

2023. szept. 27. 19:17
 23/26 anonim ***** válasza:

Ildikó = Greta Steiner = Rose Rowe = Nancy Gerber, stb.

Kösz, nem.

2023. szept. 27. 19:19
 24/26 anonim ***** válasza:

Ja, a link lemaradt:

[link]

2023. szept. 27. 19:19
 25/26 anonim válasza:
73%

Nem tudom, nem koncentrálok a képekre, a Duolingo vélemények is furcsák :D

Csak egy kurzusról beszélek, amit érdemes megfontolni, mert én is tanulok rajta. Sokáig kerestem egy kurzust, ahol valaki ellenőriz és kijavítja a hibáimat, és megtaláltam. Ennyi.

2023. szept. 28. 09:26
 26/26 anonim ***** válasza:
A képek egyértelműen mutatják, hogy nem megbízható az oldal. Akinek van pénze, vigye inkább megbízható céghez, amelyik hasonló kurzusokat kínál.
2023. szept. 28. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!