Hatékony angol nyelvtanulási módszerek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nemrégiben elhatároztam, hogy komolyan foglalkozom az angol nyelv tanulásával. Kipróbáltam néhány alkalmazást, köztük a Duolingot is, de úgy érzem, nem olyan hatékonyak, mint amennyire szeretném. Lehet csak az én benyomásom, de úgy tűnik, hogy néhány alkalmazás inkább a szórakozásra koncentrál, mint a valódi tanulásra. Tudna valaki ajánlani valami hatékonyabbat? Valamit, ami tényleg segít megtanulni a nyelvet.2023. szept. 10. 15:46
12/26 anonim válasza:
Dehogynem, ott is. Mindent nem lehet belőle megtanulni, de aki abból is tanulni akar, nagyon is jól teszi, ha tényleg csinálja rendesen, nem csak átfutja. Egyébként is vannak átugorható részei, ha már nagyon megy a tananyag, úgyhogy...
14/26 anonim válasza:
Ezért rakták bele a duolingóba a 4. modult, ami az ismétlésről szól, ha valaki végig csinálta a kurzust.
15/26 anonim válasza:
Most tanulok az eLingo -n és nagyon ajánlom! Míg a dulingo kissé gyerekes, az eLingo-n valódi nyelvészek dolgoznak, és ez látszik. eligo-edu.com De ne felejtsük el, hogy a nyelvtanulásban a saját elkötelezettségünk és motivációnk is kulcsfontosságú. Mindig törekedjünk a saját fejlődésünkre!
16/26 A kérdező kommentje:
Volt egy hiba a linkben, de megtaláltam. Az elingo-edu.com -ról beszélsz, ugye? Az oldal jól néz ki. Adok egy kis időt, és majd jelzem, hogy érdemes-e ott tanulni. b
2023. szept. 27. 15:13
17/26 anonim válasza:
"az eLingo-n valódi nyelvészek dolgoznak"
Ezt honnan tudni?
18/26 anonim válasza:
És azt honnan tudni, hogy a duolingón nem nyelvészek dolgoznak?
19/26 anonim válasza:
Egyáltalán nem ajánlom az eLingót!
Ha egy kicsit is megbízhatóak lennének, nem csak angol nyelven lenne elérhető az adatvédelmi tájékoztatójuk és a szolgáltatási feltételeik!
20/26 anonim válasza:
"Ha egy kicsit is megbízhatóak lennének, nem csak angol nyelven lenne elérhető az adatvédelmi tájékoztatójuk és a szolgáltatási feltételeik!"
Pedig, mivel varsói a cég, sokkal jobb, hogy angolul van, mint ha lengyelül lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!