Van tanulási módszeretek arra,ha angol nyelvűvel próbálok a nyelvet?
A lényeg,hogy van 1 személy,akivel elkezdtünk ismerkedni. Én írtam neki,hogy tanulom az angolt,ő meg a magyart tanulja,és gondoltam,ha már van ilyen mázlim,hogy tudok kivel így beszélni,akkor már ki kéne használnom a dolgot,hogy ez egyben tanulás is legyen.
Mit ajánlanátok egy kezdőnek? (Valamennyi tudásom van,mert csak angolul nézek mindent,meg fordítózom a cikkeket,amiket először fejben próbálok,majd megnézem fordítóval,figyelek a kiejtésre,kifejezésekre filmeknél stb,de szavak meg nyelvtan kéne)
Arra is gondoltam,hogy csak az idegen szavakat kéne,amit nem tudok, fordítanom,és azokból összerakni minél több mondatot,vagy minden mondatot füzetbe leírni magyarul-angolul,vagy csak magyarul,majd angolra lefordítanom teljesen magamtól. De mindenképp hatékony módszereket szeretnék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!