Ajánlanátok nekem angol regényeket, novellákat, amikkel fejleszthetném a szövegértési,olvasási készségem? Jelenleg Harry Pottert olvasok, de szeretnék más stílusú könyvekkel is megismerkedni. Jöhet bármi, a lényeg, hogy ne legyen túl nehéz.
Én sem veszekedési célzattal kérdeztem vissza. Bár, ha így kitérsz a válasz elől, akkor megkérdezhetném, hogy minek állítasz valamit, amit nem tudsz? De nem kérdezem meg. :D
Én ezeket a felsorolt műveket nem olvastam angolul, mivel olyanba egészen ritkán kezdek bele angolul, amit magyarul már olvastam (a Háború és békébe meg magyarul is belefulladtam :D ). Így aztán kíváncsi voltam, melyik nehezebb, mint valamelyik másik.
Kérdező, ha van humorérzéked (a népesség nagyobbik felének nincs), akkor Wodehouse könyveit ajánlom.
A Háború és béke tényleg nehéz lehet, de örülök ha vannak olyan ajánlások is amiket kihívás lesz elolvasni.
14 es jól írja, a klasszikus kicsit mindig "nehezebbek",de nyilván ezzel nincs baj. Legalább kiderül hol, es mit kell még erősítenem a nyelvben.
Szerintem Wodehouse lesz a következő olvasmányom.
Egyébként az utolsó által feltett kérdés engem is nagyon érdekelne.Egy időben én is olvasgattam tőle magyarul, de ha lenne olyan, ami eredeti nyelven nem túl nehéz, lehet elolvasnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!