Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angol: Igeidők és sok nem...

Angol: Igeidők és sok nem rendhagyó nyelvtani szerkezet begyakorlásában mi segített legjobban?

Figyelt kérdés
Igeidők és sok nem rendhagyó, nehezen megjegyezhető nyelvtani szerkezet begyakorlásában kinek mi segített a legtöbbet?

2023. júl. 7. 15:02
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Te kezdted, amikor a velem kapcsolatos elgondolásaidról, feltételezéseidről írtál.
2023. júl. 9. 17:27
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Már nem azért, de azt mondta, ha nem tudod, melyik három a nehéz, akkor JÓL megy neked az angol.
2023. júl. 9. 18:39
 13/21 A kérdező kommentje:
Ellenkezőjét lehetett érteni belőle.
2023. júl. 9. 18:43
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Aki ostoba, az ostoba. De azért köszönöm, #12, a jószándékot. Csak attól tartok, felesleges. Látod, még igyekszik is a stupidságát magyarázni.
2023. júl. 9. 19:16
 15/21 A kérdező kommentje:

"stupidság" :)

A "tudok valamit, de nem írom le" az a szánalmas.

Leírja hogy évek óta kíséri figyelemmel a jelenséget bizonyos igeidők megértési nehézségeivel kapcsolatosan, rákérdezek melyek ezek és akkor meg nekiáll feltételezéseket gyártani.

Az se izgat, ha a saját nevében próbálta magát más kommentelőként bevédeni.

2023. júl. 9. 19:49
 16/21 anonim ***** válasza:
Engedd el, bizonyos emberek csak kötekedni, értelmetlen vitákat indítani jönnek erre az oldalra, és mindehhez úgy hozzászoktak már, hogy fel sem tűnik nekik.
2023. júl. 10. 22:45
 17/21 anonim ***** válasza:
De amúgy jól elbeszéltek egymás mellett, inkább írnád le neki, hogy mit gondoltál, ha már félreértelmezi, felesleges belobbantani a tüzet még jobban, hiszen segíteni jövünk ide egymásnak
2023. júl. 10. 22:53
 18/21 A kérdező kommentje:
Ő írta volna le azokat a bizonyos igeidőket, amit nagyon megköszöntem volna neki.
2023. júl. 10. 23:21
 19/21 anonim ***** válasza:
Igen, neki is mondom. Valahogy tényleg rosszul értelmezed a dolgokat, nem kötekedésből mondom.
2023. júl. 10. 23:46
 20/21 A kérdező kommentje:

"neki is" tehát engem tartasz hibásnak...

Értem, tehát én értelmezem rosszul a dolgokat...

Kifejti, hogy évek óta figyelemmel kísér egy jelenséget 3-4 igeidővel kapcsolatosan, megkérem írja le ezeket az igeidőket, erre nekiáll kötekedni és én vagyok a hibás, mert érdeklődtem.

"Logikus"...

Én bizonyítsak valamit/bármit a válaszadónak hogy elnyerhessem a jutalmat: leírja az általa kifejtett jelenség kapcsán érintett igeidőket?

2023. júl. 11. 04:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!