Betegségek nevei angolul?
Közismert betegség?
Megfázás, influenza, nátha, cukorbetegség, migrén, hüvelygomba, gyomorfekély, rák, leukémia, agyhártyagyulladás, agyvelőgyulladás, tüdőgyulladás, tüdőembólia, trombózis, hólyaghurut, aranyér, alzheimer kór, parkinson kór, érelmeszesedés, szívroham, pánikbetegség, depresszió, ekcéma, allergia, szénanátha, stroke, szívroham, anorexia, bulemia, hasmenés, sérv, székrekedés, impotencia, visszér, AIDS, magasvérnyomás...
Érelmeszesedés, mióma, csontritkulás, herpesz, sárgaláz, szürkehályog, zöldhályog,vesekő, vakbélgyulladás, hasnyálmirigy-gyulladás, gyomorfekély.
Remélem tudtam segíteni:)
diabetics, high blood pressure, cancer, cold and flu, high cholesterol, jaundice, dementia, dengue fever, arthritis, dyslexia, short/long sightedness,
chicken pox, irritable bowel syndrome, leukemia, shingles, tinnitus, meningitis, osteoporosis, polio, warts, thrush, hepatitis A, B, C, D, E, measles,
ulcerative colitis, chronic fatigue syndrome, muscular dystrophy, warts,appendicitis,
Mar engem is erdekelt regota,hogy mi micsoda angolul es ezttalaltam:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!