Do any of you have a higher level English exam?
"Egyre inkább érzem a Dunning-Krugert, ami végülis jó hír"
Miért jó hír az, hogy túlbecsülöd a képességeidet?
"The Dunning–Kruger effect is a cognitive bias[2] whereby people with low ability, expertise, or experience regarding a certain type of task or area of knowledge tend to overestimate their ability or knowledge."
13-as a 12-esnek válaszolt.
13.: "nur" vagyis hogy más nyelven meg sajnos nem sikerült neki.
Van egy 95%-os emelt angol érettségim meg egy kb 70%-os (ott pontban mérik) IELTS vizsgám.
Amikor megcsináltam a középfokú Euroexamot kilencedikben, előzőleg nem tanultam angolul iskolában, csak sokat jártunk külföldre, úgyhogy nem tudok években válaszolni, mert utána sem a középiskolai 0-át érő angolórák segítettek, hogy aztán megcsináljam a magasabb szinteket (lehet, hogy ment volna kilencedikben is. Nem igazán vagyok büszke rá, az angol a legegyszerűbb nyelv a világon.
Igen, találtam jobb munkát, de főleg mert Angliában csináltam az alapfokú diplomámat, így nem is maradtam Magyarországon.
Az írásod pedig teljesen rendben van. :) nyilván le lehet írni ennél sokkal formálisabban (azoknak mondom, akik belekötöttek), de semmilyen magyarokra/külföldiekre tipikus hibát nem vétettél, casual társalgási angol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!