Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Do any of you have a higher...

Do any of you have a higher level English exam?

Figyelt kérdés
If so, how many years did it take you to reach this level? Are you proud of yourself for speaking English so well? Have you managed to find a better paying job with English? I don't speak English very well yet, I think it shows in my writing, unfortunately.

2023. ápr. 17. 22:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Egyre inkább érzem a Dunning-Krugert, ami végülis jó hír"

Miért jó hír az, hogy túlbecsülöd a képességeidet?

"The Dunning–Kruger effect is a cognitive bias[2] whereby people with low ability, expertise, or experience regarding a certain type of task or area of knowledge tend to overestimate their ability or knowledge."

[link]

2023. ápr. 18. 17:31
 12/17 anonim ***** válasza:
Bedaŭrinde mi sukcesis trapasi la lingvan ekzamenon nur en artefarita lingvo. Malĝoja. :(
2023. ápr. 18. 19:36
 13/17 anonim ***** válasza:
Miért lenne szomorú? Ha azon próbáltad meg, hát azon sikerült.
2023. ápr. 18. 20:36
 14/17 anonim ***** válasza:

13-as a 12-esnek válaszolt.

13.: "nur" vagyis hogy más nyelven meg sajnos nem sikerült neki.

2023. ápr. 18. 21:22
 15/17 anonim ***** válasza:
Abból, hogy "csak", nem egyértelmű, hogy egyáltalán megpróbálta-e más nyelven, vagy eleve csak az eszperantónak futott-e neki.
2023. ápr. 19. 06:59
 16/17 anonim válasza:

Van egy 95%-os emelt angol érettségim meg egy kb 70%-os (ott pontban mérik) IELTS vizsgám.

Amikor megcsináltam a középfokú Euroexamot kilencedikben, előzőleg nem tanultam angolul iskolában, csak sokat jártunk külföldre, úgyhogy nem tudok években válaszolni, mert utána sem a középiskolai 0-át érő angolórák segítettek, hogy aztán megcsináljam a magasabb szinteket (lehet, hogy ment volna kilencedikben is. Nem igazán vagyok büszke rá, az angol a legegyszerűbb nyelv a világon.

Igen, találtam jobb munkát, de főleg mert Angliában csináltam az alapfokú diplomámat, így nem is maradtam Magyarországon.

Az írásod pedig teljesen rendben van. :) nyilván le lehet írni ennél sokkal formálisabban (azoknak mondom, akik belekötöttek), de semmilyen magyarokra/külföldiekre tipikus hibát nem vétettél, casual társalgási angol.

2023. ápr. 19. 12:03
 17/17 anonim ***** válasza:
15.: Ha csak az sikerült, akkor logikus, hogy mást is próbált.
2023. ápr. 19. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!