Do any of you have a higher level English exam?
Do you think it's okay to go on in English on this site?...
Do any of you have a higher level English exam? = ... English language certificate...
I have an unsuccessful "certificate" of Cambridge Proficiency English exam = I didn't manage to pass the Cambridge Proficiency English exam, so I don't have a certificate
I should have achieved 60 percent of the total marks to pass which I obviously hadn't been able to = ... I obviously wasn't able to
solitary learning = learning on my own
four semester language school courses = four semesters of language school courses
two semester proficiency courses = two semesters of proficiency courses
emelt angol érettségi 76%, ami mellé járt a nyelvvizsga
76% nem éppen a legjobb, de szó szerint semmit se tanultam az angol érettségire, igazából csak a 60% érdekelt amit a hülye is könnyen megcsinál.
Valami kuka C1-em van, 2 éven belül neki akarok futni a Cambridge C2-nek. Egyre inkább érzem a Dunning-Krugert, ami végülis jó hír, csak sosem fogom így megpróbálni a vizsgát...
A multiknál kérik a papírt, ha "Benetton" csapatba jelentkezel, akkor ott alapból angolul lesz az egész interjúztatási folyamat.
"I have an unsuccessful "certificate" of Cambridge Proficiency English exam = I didn't manage to pass the Cambridge Proficiency English exam, so I don't have a certificate"
Azért tettem idézőjelbe a certificate-t, mert abban az értelemben valóban nem certificate, hogy nem sikerült, még oda is van a slajfnira írva ez is, hogy this is not a certificate, de abban az értelemben igen, hogy ez van a slajfnin, amit kaptam, látod, hülyemarha: [link]
Az utolsó kettőben igazad van (a PP-ben meg te tévedsz), akartam még tegnap írni, hogy mivel csak olvasok, összes többi készségem jól leépült - a beszéd aztán 110 %-osan.
Hogy ez a kérdés nem a helyes angolságról szólt, az más kérdés. :D Én is szoktam bakafántoskodni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!