Hogy működik az English file tankönyvcsalád? Hogy lehet
belőle önállóan a 0 szintről angolul tanulni ha CSAK
angol az egész könyv? Bővebben lenn kifejtem.
Figyelt kérdés
Szóval láttam hogy jelenleg a Third edition a legújabb kötete kiadása, és van 7 szintű könyvcsomaguk (könyvcsomagot úgy értem hogy tankönyv + munkafüzet) :
- Beginner
- Elementary
- Pre-Intermediate
- Intermediate
- Intermediate Plus
- Upper-Intermediate
- Advanced
Szóval jókat olvastam róla. Csak angol az egész könyv + munkafüzet, és gyakorlatilag egy világkiadás van belőle, ugyan azt veszi meg a magyar, mexikói, kínai vagy bármilyen nemzetiségű ember, és elkezdhet vele a 0 szintről önállóan tanulni, és dícsérik.
Ezt nem értem hogy működik? Önállóan azt hittem én csak egy Angol-Magyar könyvből tudok tanulni ami magyaráz is.
Hogy áll neki az aki tényleg szinte semmit sem tud?
Ha magyar nyelvű nyelvtani magyarázat kell, ebben keresd meg azt, amit a könyvben épp veszel (de csak annyira mélyedj bele, amennyire a könyv szerint szükséges, ne túlságosan):
A 4 th edition a legújabb. Én magantanarhoz mennék.
2023. febr. 19. 14:22
4/6 anonim válasza:
Sehogy se, ezt nem tudom, miért kell megkérdezni, mikor magától értetődik már a nyolcéveseknek is. Legalább az induláshoz kell egy tanár. Aztán mondjuk a második kötettől kezdve lehet önállóan tanulni, bár akkor még sokkal hercehurcásabb, mint tanárral, miután mindennek utána kell járni egyedül.
2023. febr. 19. 14:31
5/6 anonim válasza:
A 3. is ugyanolyan jó, mint a 4. kiadás, tökmindegy, csak biznisz, hogy folyton újabbat és újabbat jelentetnek meg. Aki már elég jól tud angolul, az még az 1. kiadásból kezdte (vagy még régebben), és abból is sikerült neki, úgyhogy, kérdező, ha a 3.-hoz sikerült hozzájutni, akkor használd azt, a lényeg az, hogy használd. És így, hogy minden kellék megvan, kiejtéssel, megoldókulccsal együtt, tanár se kell, csak ha sok a pénzed és nem vagy elég elszánt.
2023. febr. 19. 14:38
6/6 anonim válasza:
Nem azért mondtam, hogy jobb a 4. sőt.. Tanárként mondom, hogy kötetről kötere ,,rosszabb". A 3-ból elég sokat tanítok, szeretem is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!